Tarjolla on hieno mahdollisuus päästä kuulemaan parhaat esimerkit muutosturvatoteutuksista viimeisen vuoden ajalta. Lataa webinaaritallenne oheisella lomakkeella. 

Nykyinen muutosturvalaki on astunut voimaan 2017 vuoden alusta. Mietitkö, miten muut yritykset ovat toteuttaneet muutosturvaa? Mitkä asiat tulee ottaa huomioon ja miten ratkaista tyypillisimmät muutosturvan mukaiseen irtisanomiseen liittyvät haasteet? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kuulemaan miten eri yrityksissä on  lähdetty toteuttamaan irtisanomisia ja mitkä ovat  toimenpiteet, jotka tulee ottaa huomioon prosessia suunnitellessa.  

Nyt kuulet parhaat käytännöt ja konkreettiset esimerkit siitä, miten yritykset ovat hoitaneet haastavat tilanteet mallikkaasti ottaen huomioon irtisanottavien henkilöiden lisäksi jatkavan henkilöstön sekä henkilöstön edustajat. 

Kesto 30 min (pidetty 31.5.2018)

WEBINAARISSA  KUULET:

  • Muutosturva: Eri palkkaluokat ja palvelun rakentaminen joustavasti vastaamaan eri henkilöstöryhmien tarpeita
  • Henkilöstön edustajien ja jatkavan henkilöstön huomioiminen
  • Yksilölliset tarpeet uudelleentyöllistymisessä: työnhaun valmennus, rekrytointipalvelut, ammatillinen koulutus, työkykyjohtaminen sekä erilaiset uuden ammatin valitsemisessa auttavat itsearviot ja testit
  • Parhaat käytännöt ja esimerkit toteutuksista viimeisen vuoden ajalta
  • To do -lista muutosturvatilanteessa

WEBINAARISSA ESIINTYVÄT:

Matti_Katara_200x270_web

Matti Katara, Asiakkuusjohtaja

Saranen Consulting, Muutospalvelut

Matti haluaa varmistaa, että irtisanottaville tarjotut palvelut ovat aidosti työllistäviä ja samaan aikaan yrityksen HR:lle selkeitä, joustavia ja arjen työtä helpottavia palveluita.

 

 

Sami_Kohonen_200x270pix_webSami Kohonen, Johtaja

Saranen Consulting, Koulutuspalvelut

Sami tuntee työmarkkinoilla olevan kysynnän, ja vastaa yritysten osaamistarpeisiin erilaisilla koulutus- ja valmennusratkaisuilla. Miten yhdistetään hakijan osaaminen ja motivaatio työmarkkinoiden tarpeisiin?