Taloushallintofunktio on suurten muutosten äärellä. Muutos tapahtuu nyt ja etenee nopeasti. Millainen on tulevaisuuden taloushallinto? Mitä uusia taitoja talousjohtajalta ja tiimeiltä vaaditaan?

Webinaarissa keskitymme taloushallinnon tulevaisuuden näkymiin. Keskustelemme siitä, miten tekoäly ja robotiikka muuttavat taloushallinnon prosesseja ja ammattilaisiin kohdistuvia odotuksia. Käymme läpi ajankohtaisia tutkimustuloksia ja kehitteillä olevia ratkaisuja talousjohtajan näkökulmasta. 

Kesto: 35min (pidetty 12.10.2017)  

Webinaariin tutustumalla varmistat, että pysyt kärryillä radikaalissa muutoksessa ja saat näkemystä entistä tehokkaamman taloushallintofunktion rakentamiseen ja johtamiseen. Keskustelun aiheina ovat:

  • Miten robotiikka ja tekoäly muuttavat taloushallinnon funktiota?
  • Miten talousjohtajan kannattaa reagoida muutoksiin ja miten voi valmistautua tulevaan?
  • Millaista osaamista taloushallinto tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa?

WEBINAARISSA ESIINTYVÄT

Mikael GuarnieriPartner, PwC 

Mikaelilla on lähes 20 vuoden kokemus yrityksien konsultoimisesta muun muassa digitaalisten kehityshankkeiden saralla. Kiinnostuksen kohteina hänellä ovat uusimmat talousjohtamisen ja taloushallinnon alueilla jylläävät, perinteisiä toimintatapoja mullistavat ilmiöt, kuten digitalisaatio, robotiikka ja edistyksellinen analytiikka. Näitä ilmiöitä soveltaen Mikael auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan kilpailukykyä. 

Pasi Vilhunen, Talousjohtaja, Barona Group

Pasi on ollut mukana tehokkaampien taloushallinnon prosessien luomisessa jo 90-luvulta asti. Pasin mielenkiinnon kohteita ovat tekoälyn hyödyntäminen etenkin talous- ja palkkahallinnon prosesseissa, ja muutosjohtaminen. Pasi uskoo, että suuret muutokset toteutetaan onnistuneesti, kun sisäistetään työn muodon muuttuminen ja inhimillisten taitojen korostuminen tekoälyn yleistymisen myötä. 

Saranen Consulting tuottaa ajankohtaiset taloushallinnon webinaarit yhdessä Baronan kanssa. 

PWC_logo.png